Cékoslowak: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 94 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q33946)
Tidak ada ringkasan suntingan
|footnotes2 = Kodhe tèlpon 42 wis pènsiun ing Mangsa Adhem 1997. Manéka nomer dibagi manèh, lan bali dialokasikaké ing antarané [[Républik Ceko]], [[Slowakia]] lan [[Liechtenstein]].
}}
'''Cekoslowakia''' utawa sok-sok diéja minangka '''Cekoslovakia''' ([[basa Ceko]]: ''Československo'', [[basa Slowakia]]: ''Česko-Slovensko''/sadurungé 1990 ''Československo'') iku sawijining [[negara]] ing [[Éropah]] Tengah sing madeg saka taun [[1918]] tekan taun [[1992]] (kejaba ing mangsa [[Perang Donya II]]). Nalika tanggal [[1 Januari]] [[1993]], negara iki pecah sacara damai dadi [[CekoCékia]] lan [[Slowakia]], sing sadurungé ditepungi minangka ''[[Pegatan Bludru]]'', mèmper karo analogi [[Révolusi Bludru]].
 
== Delengen uga ==
Naraguna anonim