Zaire: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
typo
(sithik)
(typo)
|}
 
'''Zaire''' iki jeneng [[Republik Demokratik Kongo]] antara taun [[1971]] nganti taun [[1997]]. Wektu iluiku negara iki dipimpin déning [[Presidhen]] [[Mobutu Sese Seko]].
{{stub}}