Soedirman: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
 
==Keluwarga==
Soedirman ageng wonten ing kulawarga ingkang sedherhana. Ramanipun, Karsid Kartowirodji makarya wonten ing Pabrik Gula [[Kalibagor, Banyumas]]. Lan ibunipun, Siyem inggih punika keturuna [[Wedana Rembang]]. Nalika Soedirman 8 sasi panjenengane dipunpundhut putra dening Raden Tjokrosoenaryo salah satunggaling asisten Wedana Rembang ingkan taksih seduluripun Siyem.
 
==Pasinaonan==
Naraguna anonim