Miqat: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
typo
(anyar, saka ms)
 
c (typo)
# '''Miqat Makani (ﻣﻴﻘﺎﺕ ﻣﻛﺎﻧﻲ)''' - wates kang ditentokaké adhedhasar panggonan:
:* Kanggo pedunung [[Mekkah]], panggonan kanggo ihram kaji yakuwi kutha Mekkah (omahé dhéwé). Kanggo umrah apiké metu saka tanah haram Mekkah, apiké wiwit saka Jiranah, Tan'im utawa Hudaibiyah.
:* Kanggo sing teka saka arah wétan (klebu saka Indonesia), miqat ing [[Yalamlam]] (ﻳﻠﻣﻠﻢ) utawa [[Jeddah]] (ﺟﺪﻩ). Bab miqat saka Jeddah iki ana sawetara kang ora sarujuk. <ref>[http://asysyariah.com/syariah.php?menu=detil&id_online=396 [[Jeddah]] dudu miqat]</ref> Nanging Komisi Fatwa Majelis Ulama Indonesia wis netepaké yèn jamaah kaji saka Indonesia bisa miqat saka [[Jeddah]].<ref>[http://www.mui.or.id/mui_in/fatwa.php?id=24 Miqat Haji dan Umrah]</ref>
:* Kanggo sing teka saka kulon kaya [[Mesir]], miqat ing Juhfah (ﺟﺤﻔﻪ).
:* Kanggo kang teka saka kidul kaya [[Yaman]], miqat ing Qarnul Manazil (ﻗﺮﻦﺍﻠﻣﻨﺎﺯﻝ).
78.624

besutan