Miqat: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
typo
c (typo)
c (typo)
'''Miqat''' ({{lang-ar|ميقات}}) kuwi panggonan wates kanggo miwiti ritual [[ibadahIbadah kajiKaji]] lan [[umrahUmrah]]. Yèn ngliwati wates iki para jamaah haji lan umrah kudu wis nganggo sandhangan [[ihram]] lan niat.
 
Miqat ana rong jinis :
78.624

besutan