Kårhamn: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q6453644
(anyar)
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q6453644)
 
[[Kategori:Dhaptar desa ing Norwegia]]
 
[[ms:Kårhamn]]
62.379

besutan