Miqat: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
+cithakan islam
c (typo)
c (+cithakan islam)
{{Islam}}
'''Miqat''' ({{lang-ar|ميقات}}) kuwi panggonan wates kanggo miwiti ritual [[Ibadah Kaji]] lan [[Umrah]]. Yèn ngliwati wates iki para jamaah haji lan umrah kudu wis nganggo sandhangan [[ihram]] lan niat.
 
78.624

besutan