Warsawa: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
+wkf
(+wkf)
|}
 
'''Warsawa''' ([[basa Polandia|Polandia]] ''Warszawa'') iku ibu kutha [[Polandia]]. [[Kutha]] iki nduwé pedunung 1,7 yuta jiwa nanging ing wewengkon saubenging kutha iki ana mèh [[3]] yuta jiwa pedunungé.
 
Kutha iki diliwati kali [[Wisła]] ([[basa Inggris|Inggris]] lan [[basa Latin|Latin]] ''Vistula''). Warsawa ugi ibukutha provinsi [[Województwo mazowieckie|Mazovia]].
11.904

besutan