Wayang golèk: Béda antara owahan

267 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
 
 
== SejarahKahanan ==
 
Kadosta padatane alur cerita pewayangan, wayang golek uga duweni lakon satriya lan lakon carangan. Alure cerita bisa dijupuk saka cerita rakyat kaya sumebare agama Islam dening [[Walangsungsang]] lan [[Rara Santang]] utawa saka epik kang sumbere saka cerita [[Ramayana]] lan [[Mahabarata]] kang dialihbasa dadi [[basa Sunda]] diiringi [[gamelan Sunda]] (salendro),
 
==Bahan Wayang Golèk==
6.047

besutan