Wayang golèk: Béda antara owahan

99 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
 
Pola pengadegan wayang golek yakuwi; 1) Tatalu, dalang lan sinden munggah panggung, gending jejer/kawit, murwa, nyandra, suluk/kakawen, lan biantara; 2) Babak unjal, paseban, lan bebegalan; 3) Nagara sejen; 4) Patepah; 5) Perang gagal; 6) Panakawan/goro-goro; 7) Perang kembang; 8) Perang raket; lan 9) Tutug.
Gunane wayang iki ning masyarakat kuwi kanggo ngaruat, kang biasane diruwat kuwi : 1) ''Wunggal'' (anak siji-sijine); 2) ''Nanggung Bugang'' (adhi kang ditinggal mati kangmase); 3) ''Suramba'' (anak lanang kang gunggunge papat); 4) ''Surambi'' (anak wadon kang gunggunge papat); 5) ''Pandawa'' (anak lanang kang gunggunge lima)
 
==Bahan Wayang Golèk==
6.047

besutan