Wayang golèk: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
 
Saiki wayang golek dadi pagelaran seni rakyat, gunane ora namung ngruwat ananging uga kanggo kabutuhan masarakat, kabutuhan spiritual utawa kabutuhan ''material''.
Kaya adicaraacara perayaan hajatan (''pesta kenduri'') khitanan, balakrama lan hajatan liyane.
 
==Bahan Wayang Golèk==
6.047

besutan