Wayang golèk: Béda antara owahan

58 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Saiki wayang golek dadi pagelaran seni rakyat, gunane ora namung ngruwat ananging uga kanggo kabutuhan masarakat, kabutuhan spiritual utawa kabutuhan ''material''.
Kaya acara perayaan hajatan (''pesta kenduri'') khitanan, balakrama lan hajatan liyane.
Saiki wayang golek ora namung dadi pagelaran seni rakyat,
 
==Bahan Wayang Golèk==
6.047

besutan