Wayang golèk: Béda antara owahan

72 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Saiki wayang golek dadi pagelaran seni rakyat, gunane ora namung ngruwat ananging uga kanggo kabutuhan masarakat, kabutuhan spiritual utawa kabutuhan ''material''.
Kaya acara perayaan hajatan (''pesta kenduri'') khitanan, balakrama lan hajatan liyane.
Saiki wayang golek ora namung dadi pagelaran seni rakyat, kerajinan wayang golek uga didadikake oleh-oleh dening para wisata. Lakon wayang sing padatane digawa dadi oleh-oleh kuwi Rama karo Shinta,
 
==Bahan Wayang Golèk==
6.047

besutan