Jevnaker: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q486704
(anyar)
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q486704)
 
[[Kategori:Dhaptar desa ing Norwegia]]
 
[[ms:Jevnaker]]
62.982

besutan