Nelung dina: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
c
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Nelung dina iku saka tembung telu lan dina. Nelung dina ateges pengetan dina kaping telu sawise wong wis mati.
4.292

besutan