Wikipedia:Sèwu basa: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bennylin mindhahaken kaca Sèwu basa dhumateng Wikipedia:Sèwu basa)
 
{{Basa dhaérah ing Indonésia}}
 
[[Kategori:ProyèkProyek WikipédiaWiki]]
4.162

besutan