Setatsiyun Ijo: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2184468 (translate me))
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
{{infobox stasiun
|image=Stasiun Ijo -gupt.JPG
4.257

besutan