Lalab: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Lalab inggih menika menapa-menapa ingkang dipun tedhi mentah, biasanipun timun, kobis, kemangi, kecipir saaha sanesipun.
4.292

besutan