Drustajumena: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 10 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2357086 (translate me))
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Drustajumena''' utawa '''Drestadyumna''' yaiku putrané [[Drupada|Prabu Drupada]] lan rayiné Dèwi [[Drupadi]]. Nalika perang [[Perang Bratayuda|Bratayuda]] satriya iki dadi [[senopati]]né [[Pandhawa]]. Drustajumena dadi satriya sing ngawonaké Resi [[Druna]].
 
4.292

besutan