Umbel: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{kembangkan}}
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Umbel inggih menika arupi ''cairan'' ingkang kenthel utawi cuwer. biasanipun medal saking [[irung]] nalikane pilek. biasanipun warnanipun bening, kadang [[putih]] malah ugi wonten ingkang ijem kenthel.
4.190

besutan