Andhegan: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{kembangkan}}
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Andhegan menawi wonten ing ngelmu karawitan menika inggih papan mandheg sekedap wonten ing tengahing gendhing utawi lagu vokal.
4.292

besutan