Saksofon: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 72 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q9798 (translate me))
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
[[gambar:Saxophone alto.jpg|thumb|200px|gambar saksofon]]
'''Saksofon''' dikembangaké taun 1840-an dening Adolphe saksofon, dheweké saka kebangsaan Belgia. Nalika esih nyambutgawe ana ing toko piranti bapake nang Brussels, Adolphe miwiti ngembangaké piranti kang duweni proyeksi instrumen kuningan kang lewih lincah saka piranti musik damu kayu.
4.293

besutan