Perang ing Kurukshetra: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 18 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q387123 (translate me))
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
{{Infobox Military Conflict
|conflict=<font size=2>Perang ing Kurukshetra</font>
4.185

besutan