Ayodhya: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 44 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q186040 (translate me))
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Ayodhya''' ([[Basa Hindi|Hindi]]: अयोध्या, [[Bahasa Urdu|Urdu]]: ایودھیا ; ''Ayodhyā'' {{audio|Ayodhya.ogg|dengarkan}} ) iku salah siji kutha kuna ing [[India]], mbiyèn ibukota [[Awadh]], ing distrik [[Faizabad]] ing [[Uttar Pradesh]]. Ing crita [[Ramayana]] lan [[Mahabharata]], Ayodhya iku kutha suci agama [[Hindu]].
 
4.280

besutan