Timpal: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Nimpal, saking tembung timpal, inggih punika kegiyatan ngresiki kotoran kewan ngagem cikrak.)
 
{{kembangkan}}
Nimpal, saking tembung timpal, inggih punika kegiyatan ngresiki kotoran kewan ngagem cikrak.
4.185

besutan