Telkomsel: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1786124 (translate me))
{{Kembangkan}}
'''Telkomsel''' yaiku salah siji parusahaan operator [[tilpun]] ing [[Indonesia]].
 
 
{{rintisan}}
4.175

besutan