Setatus konservasi: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q82673)
|-
! scope="row" | Endangered
|Sangat terancam
|Terancam
|[[Spesies jroning bebaya cures|Jroning bebaya]]
|-
|-
! scope="row" | Threatened
|Terancam
|Durung ana
|[[Spesies kaancam bebaya cures|Bebaya cures]]
|-
8

besutan