Per Mertesacker: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
klub sepak bolane saiki
c (Bot: Migrating 43 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q70550 (translate me))
(klub sepak bolane saiki)
|ntupdate = 17:00, 10 Agustus 2011 (UTC)
}}
'''Per Mertesacker''' iku sawijining pamain bal-balan saka negara [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]]. saiki lagi main nang klub Arsenal
 
{{Tim nasional Euro 2008 Jerman}}
Naraguna anonim