Per Mertesacker: Béda antara owahan

61 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(klub sepak bolane saiki)
|ntupdate = 17:00, 10 Agustus 2011 (UTC)
}}
'''Per Mertesacker''' ({{lahirmati|[[Hannover]], [[Jerman Kulon]]|29|9|1984}}) iku sawijining pamain [[bal-balan]] saka negara [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]]. saiki lagi main nang klub Arsenal
 
{{Tim nasional Euro 2008 Jerman}}
11.904

besutan