Per Mertesacker: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
(+ sithik)
Ing tanggal 31 Agustus 2011, Mertesacker gabung ing klub [[Arsenal F.C.|Arsenal]].<ref name="Arsenal"/> Panjenengané ngawe debut lan tampil 90 menit minangka kamenengan 1–0 musuh [[Swansea City A.F.C.|Swansea City]], tanggal 10 September 2011.<ref>{{cite news|url=http://www.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14772989.stm |title= Arsenal 1-0 Swansea |publisher=BBC Sport |date=2011-9-10}}</ref>
 
==Prestasi==
===Klub===
;Werder Bremen
11.904

besutan