2012: Béda antara owahan

583 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 173 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1990 (translate me))
 
== Prastawa ==
 
* [[Januari 2012|Prastawa ing sasi Januari 2012]]
* [[Februari 2012|Prastawa ing sasi Februari 2012]]
* [[Maret 2012|Prastawa ing sasi Maret 2012]]
* [[April 2012|Prastawa ing sasi April 2012]]
* [[Mei 2012|Prastawa ing sasi Mei 2012]]
* [[Juni 2012|Prastawa ing sasi Juni 2012]]
* [[Juli 2012|Prastawa ing sasi Juli 2012]]
* [[Agustus 2012|Prastawa ing sasi Agustus 2012]]
* [[September 2012|Prastawa ing sasi September 2012]]
* [[Oktober 2012|Prastawa ing sasi Oktober 2012]]
* [[November 2012|Prastawa ing sasi November 2012]]
* [[Desember 2012|Prastawa ing sasi Desember 2012]]
11

besutan