Kabupatèn Brebes: Béda antara owahan

74 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Suntingan 182.253.32.95 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 182.253.38.67)
| web=[http://www.brebeskab.go.id/ www.brebeskab.go.id]
}}
'''Kabupatèn Brebes''' punika salah satunggaling [[kabupatèn]] ingkang wonten ing tlatah [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kabupatèn punika dumunung ing dhaérah [[pantura]] saha wewatesan langsung kaliyan propinsi [[Jawa Kulon]], caket kaliyan kutha [[Cirebon]].<ref name="brebes"/> Jembar wilayah kabupatèn punika ngantos ± 166.117 hèktar utawi 1.657,73 km², cacah pedunungipun ± 1,5 yuta.732.719 jiwa (2010), saha tingkat kepadhetan pedunungipun ngantos ± 953,20 jiwa/km².<ref name="brebes"/>
Ibukotanipun inggih punika Kecamatan [[Brebes, Brebes|Brebes]].
 
Ibukutha kabupatènipun inggih punika '''[[Brebes, Brebes|Brebes]]''', kecamatan-kecamatan sanèsipun antawisipun [[Losari, Brebes|Losari]], [[Tanjung, Brebes|Tanjung]], [[Ketanggungan, Brebes|Ketanggungan]], [[Larangan, Brebes|Larangan]], [[Bumiayu, Brebes|Bumiayu]], [[Salem, Brebes|Salem]], lan sanèsipun.<ref name="brebes"/>
6.047

besutan