Kabupatèn Brebes: Béda antara owahan

267 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Pamaréntahan ==
Pamaréntahan wonten ing kabupaten Brebes dilaksanakaken dening Pemerintah Daerah kaliyan Dewan Perwakilan Rakyat Daerah (DPRD) miturut asas desentralisali, yaiku seserahan wewenang saking pemerintah pusat kanggo Daérah Otonom ing UU No. 22 Tahun [[1999]].<ref>{{id}}[http://www.brebeskab.go.id/content/view/278/130 Kabupaten Brebes]</ref>
 
 
 
 
=== Perwakilan ===
 
[[DPRD]] Kabupaten Brebes kasil [[Pemilihan Umum Legislatif 2009]], wonten 10 [[partai politik]] ingkang dherek pamilihan, inggih punika:
 
{| class="wikitable"
|-
! Partai
! Kursi
! %
|-
| [[Gambar:PDIPLogo.png|50px]]
| 13 Kursi
| 26 %
|-
 
 
== Lambang dhaérah ==
6.047

besutan