Kabupatèn Brebes: Béda antara owahan

379 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
* Pusat telur asin asli Brebes lan oleh - oleh khas Brebes ning sadawane Jl. Jend. Sudirman [[Ketanggungan, Brebes|Ketanggungan]]
* [[Bandeng Presto Duri Lunak]] khas [[Brebes]], ''home industri'' masarakat Limbangan kabupaten Brebes
* Sega lengko, sarapan kang isine sega, timun, tahu, toge, emping, sambal kacang lan kecap.
* Tape ketan [[godhong jambu]], digawe saka [[beras ketan]] dibungkus nganggo godhong jambu.
* [[Teh]] [[Poci]] Wasgitel, omben teh kang wangi, sepet, legi lan kenthel, ombena khas Kabupaten Brebes lan Tegal kang disajikake nganggo poci lan cangkir saka lempung, nganggo [[gula batu]].
 
=== Plesir ===
6.047

besutan