Kabupatèn Brebes: Béda antara owahan

161 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
* Tape ketan [[godhong jambu]], digawe saka [[beras ketan]] dibungkus nganggo godhong jambu.
* [[Teh]] [[Poci]] Wasgitel, omben teh kang wangi, sepet, legi lan kenthel, ombena khas Kabupaten Brebes lan Tegal kang disajikake nganggo poci lan cangkir saka lempung, nganggo [[gula batu]].
* [[Krupuk rambak]], krupuk kulit kebo saka [[Bumiayu, Brebes]].
* Krupuk rambak (digawe saka kulit sapi), Bumiayu
* Bakso Dengkil, [[Kersana, Brebes|Kersana]]
 
=== Plesir ===
6.047

besutan