Jamu: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4200773 (translate me))
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Vrouwen tijdens de bereiding van jamu een traditioneel geneesmiddel op de markt te Jogjakarta TMnr 60027047.jpg|thumb|250px|Bakul jamu nyiapaké ombènan tradhisional ing pasar Yogyakarta. Foto kolèksi Tropenmuseum (1910-1930).]]
Indonésia wiwit mbiyèn mula wis kondhang karo [[gemah ripah loh jinawi]], lemahé kang subur lan asil buminé kang akéh.<ref name="internet1"/>
==Referensi==
{{reflist}}
56

besutan