Kenari (manuk): Béda antara owahan

544 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
# [[Kenari London Francy]], menika jinis kenari ingkang paling [[sepuh]] lan ugi sampun [[punah]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [5] Manuk jinis menika saé sanget wujudipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [[Wulu]] lan [[buntutipun]] werni semu [[emas]] lan hiasan warni [[cemeng]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Fite Francy]],Manuk jinis menika nembé dipuntepang dèning [[masyarakat]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> miturut kapitadosan masyarakat jinis menika renkarnasi saking jinis kenari [[london francy]] ananging nggadhahi ukuran langkung [[alit]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Kanthi [[wulu]] ingkang [[alus]] lan [[buntutipun]] warna [[pethak]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [5] Dawanipun ugi boten langkung [[11]] cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
==Varietas Kenari ingkang dipunkembangaken==
* Kenari American Singer
Kenari Belgian Fancy
Kenari Border Fancy
Kenari Color Bred
Kenari Crested
Kenari Fife Fancy
Kenari Gloster Fancy
Kenari Lizard
Kenari Northern Dutch Frilled
Kenari Norwich
Kenari Parisian Frilled
Kenari Red Factor
Kenari Roller
Kenari Spanish Timbrado
Kenari Stafford
Kenari Waterslager
Kenari Yorkshire
Kenari Scotch Fancy
 
===Varietas langka===
* Kenari Lancashire
* Kenari Cinnamon
* Kenari London Fancy
 
==Cathetan Suku==
8.966

besutan