Kenari (manuk): Béda antara owahan

193 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
# [[Kenari Gloster]], kenari jinis menika paling alit saking jinis kenari sanèsipun.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawanipun boten langkung [[11]]cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet5">{{id}}[http://burungkicauan.net/ciri-kenari-f1/](dipunundhiuh tanggal 26 April 2011)</ref> Kenari Gloster warnanipun kuning lan wulunipun warna [[pethak]] semu [[ijem]] sami kaliyan [[buntutipun]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> ing [[sirah]] wonten ingkang nggadhahi [[jambul]] wonten ugi ingkang boten nggadhahi [[jambul]].<ref name="Internet3"/> Manuk jinis menika ingkang boten nggadhahi jambul saged dipunwastani [[Consort]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari London Francy]], menika jinis kenari ingkang paling [[sepuh]] lan ugi sampun [[punah]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [5] Manuk jinis menika saé sanget wujudipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [[Wulu]] lan [[buntutipun]] werni semu [[emas]] lan hiasan warni [[cemeng]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Fite Francy]], Manuk jinis menika nembé dipuntepang dèning [[masyarakat]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> miturut kapitadosan masyarakat jinis menika renkarnasi saking jinis kenari [[london francy]] ananging nggadhahi ukuran langkung [[alit]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Kanthi [[wulu]] ingkang [[alus]] lan [[buntutipun]] warna [[pethak]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [5] Dawanipun ugi boten langkung [[11]] cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari American Singer]], kelebet jinis kenari ingkang sacara fisik endah lan nggadhahi swanten ingkang sae. Kenari American Singer menika asil silangan Kenari Border lan Kenari Roller.
 
===Varietas Kenari ingkang dipunkembangaken===
*# Kenari American Singer
*# Kenari Belgian Fancy
*# Kenari Border Fancy
*# Kenari Color Bred
*# Kenari Crested
*# Kenari Fife Fancy
*# Kenari Gloster Fancy
*# Kenari Lizard
*# Kenari Northern Dutch Frilled
*# Kenari Norwich
*# Kenari Parisian Frilled
*# Kenari Red Factor
*# Kenari Roller
*# Kenari Spanish Timbrado
*# Kenari Stafford
*# Kenari Waterslager
*# Kenari Yorkshire
*# Kenari Scotch Fancy
 
===Varietas langka===
*# Kenari Lancashire
*# Kenari Cinnamon
*# Kenari London Fancy
 
==Cathetan Suku==
8.966

besutan