Ibn al-Nadim: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
Fiqih
c
(Fiqih)
piyambakée manggon ning [[Baghdad]], uga manggon ing [[Mosul]].<ref name="Ibn Nadim1"/>
Remen kaliyan logika lan ilmu-ilmu saka [[Yunani]].<ref name="Ibn Nadim1"/>
Buku seratané kang judulé [[Al Fihrist]], kuwi pengantar singkat kang dimaksud dadi ''indeks'' saka sakabehing buku kang wis diserat nganggo bahasa [[Arab]] utawa nganggo basa liya.<ref name="Ibn Nadim1"/>
Buku kuwi mbahas 10 ''wacana'' mbahas bab kang beda:<ref name="Ibn Nadim1"/>
# Kitab suci umat [[Islam]], [[Yahudi]] lan [[Kristen]], kang dihubungaké karo [[Al Qur'an]] lan [[Hadis]]t
# Puisi
# ilmiah teologi (ilmu kalam)
# hukum [[fikihfiqih|fiqh]] lan tradisi, bab kang wis dimusyawarahké, ditutup karo wacan kang mbahas pelajaran bab non-islam
# Filsafat lan ilmu kuna
# legenda, dongeng, sulap, lan liya-liyané
45

besutan