Bilbao: Béda antara owahan

43 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
The file Image:Bilbao,_Spain_location.png has been removed, as it has been deleted by commons:User:Jcb: ''No source since 8 February 2014''. ''Translate me!''
c (Bot: Migrating 81 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8692 (translate me))
c (The file Image:Bilbao,_Spain_location.png has been removed, as it has been deleted by commons:User:Jcb: ''No source since 8 February 2014''. ''Translate me!'')
[[Gambar:A Bibao - Puppy - de Jeff Koons.jpg‎ |left|thumb|Jeff Koons Puppy]]
 
[[Gambar:Bilbao, Spain location.png|frame]]
 
'''Bilbao''' ([[Basque]]: ''Bilbo'') kuwi sawijining kutha paling gedhé ing [[Pais Vasco]], bagéan lor [[Spanyol]] lan ibukutha provinsi [[Vizcaya]] (Basque: ''Bizkaia''). Kutha iki ndarbèni pedunung luwih saka 350.000 jiwa (2004) lan minangka bagéan Gran Bilbao kang industrialisasi lan ekonominé paling maju. Pedunung Gran Bilbao kang cacahé 946.829 nyebar ing sadawané [[Kali Nervion]], kang pinggiré uga dadi panggonan kanggo bisnis, pertambangan wesi, lan pabrik, kang ing mangsa [[revolusi industri]] nadadèkaké makmur wilayah iki.
2.803

besutan