Basa Sangsekerta: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
! colspan="2" bgcolor="lawngreen" style="font-size:120%"|Basa Sangskreta (''saṃskrtāvāk'')
|-
|colspan=2|[[Gambar:SanskrtamSansekerta devanagari javanese-jawa-bali.png|280px200px|center]]</br>''saṃskrtam'' ing [[Aksara Déwanagari]] lan [[Hanacaraka]] (Jawa lan Bali)
|-
| valign="top"|Dipituturaké ing:
38

besutan