Soekarno: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c (Panjenenganipun boten kersa dipunserat mawi èjaan -oe, nanging ingkang leres mawi ejaan -u (Sukarno))
Présidhèn Sukarno kagungan paraban '''Bung Karno'''. Bung Karno dipungantos déning [[Soeharto]].
 
== RujukanRUJUKAN ==
{{reflist}}
 
Naraguna anonim