Pasta: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
nata gambar
(- mbusak {{inuseuntil|24 Maret 2013}})
(nata gambar)
[[Gambar:pasta seger.jpg|300px|left|Pasta seger]]
 
'''Pasta''' inggih punika salah satunggaling dhaharan ingkang sampun dipun olah ingkang dpiunginakaken wonten ing jinis [[masakan Italia]], ingkang dipundamel saking campuran [[glepung terigu]], [[toya]], [[tigan]], lan [[uyah]] ingkang lajeng saged mbentuk adonan ingkang salajengipun saged dipundamel dados manéka warna variasi ukuran lan wujudipun.<ref>{{en}} [http://www.lifeinitaly.com/food/pasta-history.asp www.lifeinitaly.com :: History of Pasta] Sejarah pasta</ref> Pasta inggih asring dipundadosaken dados maneka warna jinis dhedhaharan sasampunipun dipunmasak kanthi cara dipungodhog rumyin. Wonten ing [[Indonésia]], jinis pasta ingkang misuwur inggih punika kados ta [[spageti]], [[makaroni]], lan [[lasagna]].
11.904

besutan