Prasasti Amoghapasa: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
- mbusak {{inuseuntil|24 Maret 2013}}
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4747476 (translate me))
(- mbusak {{inuseuntil|24 Maret 2013}})
{{inuseuntil|24 Maret 2013}}
 
[[Gambar:Amoghapasa Padang Roco Inscription Back.JPG|300px|thumb|Tulisan ing bagéyan wingking [[Arca Amoghapasa]], déné bagéyan alsaipun dipunsebut minangka [[prasasti Padang Roco]].]]
 
11.904

besutan