Ékonomi: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
{{Commonscat|Economics}}
c (Bot: Migrating 137 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8134 (translate me))
({{Commonscat|Economics}})
 
Ngèlmu ékonomi dipunrintis déning [[Adam Smith]] saking [[Skotlandhia]] ing [[abad kaping 18]]. Biasanipun ing jaman samangké ékonomi dipunbagi dados tigang dhisiplin: ''[[makro ekonomi|makro ékonomi]]'', ''[[mikro ekonomi|mikro ékonomi]]'' kaliyan ''[[meso ekonomi|meso ékonomi]]''.
 
{{Commonscat|Economics}}
 
{{Artikel Dhasar}}