Quebec: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
Jean Charest → Pauline Marois → Philippe Couillard
c (Bot: Migrating 121 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q176 (translate me))
(Jean Charest → Pauline Marois → Philippe Couillard)
75{{br}}
24</td></tr>
<tr><td>[[Perdana Mentri]]</td><td>[[JeanPhilippe CharestCouillard]]
<tr><td>Letnan Gubernur</td><td>[[LisePierre ThibaultDuchesne]]</td></tr>
<tr><td align = center colspan = 2>[http://www.gouv.qc.ca Government of Quebec]</td></tr>
</table>
 
 
'''Quebec''' ([[basa Inggris]] diwaca [kwəˈbɛk] utawa [kəˈbɛk]), ing basa [[Perancis]] Québec (diwaca [kebɛk]) iku propinsi kang paling gedhe ing Kanada miturut [[geografis]], lan paling gedhe miturut populasi sawise [[Ontario]]. Cacahe warga ing propinsi iki 7.568.640 (Statistik Kanada, Januari [[2005]]). Cacahe iku 24%-ne warga Kanada.
45

besutan