Wong Bawéan: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (fixing dead links)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Bawean.jpg|thumb|Pulo Bawean ing dhaerah Gresik, Jawa Timur]]