Wong Dani: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 11 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1159714 (translate me))
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Suku Dani.jpg|thumb|Suku Dani]]
{{ethnic group|