Wong Bakumpai: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2138746 (translate me))
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Suku Dayak Bakumpai.jpg|thumb|Suku Dayak Bakumpai]]
{{ethnic group|