Gregor Mendel: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
The file Image:Mendel_Gregor_1822-1884.jpg has been replaced by Image:Gregor_Mendel_Monk.jpg by administrator commons:User:Materialscientist: ''Better quality''. ''Translate me!''
c (Bot: Migrating 78 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q37970 (translate me))
c (The file Image:Mendel_Gregor_1822-1884.jpg has been replaced by Image:Gregor_Mendel_Monk.jpg by administrator commons:User:Materialscientist: ''Better quality''. ''Translate me!'')
[[Gambar:Mendel Gregor 1822-1884Gregor_Mendel_Monk.jpg|thumb|265px|right|Gregor Mendel]]
 
'''Gregor Johann Mendel''' ({{lahirmati|[[Hynčice]] (Heinzendorf bei Odrau), [[Kakaisaran Austria]] (sapuniki mlebet Républik [[Ceko]])|20|7|1822|[[Brno]], [[Kakaisaran Austria-Hungaria]] (sapuniki Ceko)|6|1|1884}}) dipunsepakati minangka Bapak Pangadeg Genetika. Manggèn ing Brno (Jerman: Brunn), [[Austria]] (sapuniki bagéyan saking Républik [[Ceko]]), panjenenganipun punika satunggiling [[rahib]] [[Katulik]] ingkang ugi mucal dhateng sekolah. Raos péngin mangertosipun ingkang inggil nuntun panjenenganipun nglampahi pedamelan pasilangan lan pamurnèn tanduran [[ercis]]. Liwat pacobènipun puniki panjenenganipun nyimpulaken sapérangan aturan ('hukum') ngenani pawarisan sifat ingkang dipuntepangi kanthi nami [[Hukum Pawarisan Mendel]].
2.917

besutan